ActiNovo Curcumin 250ml
39.99€
Kurkuminoidai priklauso antrinėms augalinėms medžiagoms ir yra išgaunami tiesiai iš ciberžolės (imbiero šeimos). Kurkuminas (botan.: Curcuma longa) buvo naudojamas Ajurvedoje ir tradicinėje kinų medicinoje daugiau nei 4000 metų ir laikomas įvairiu ingredientu bei natūralia priemone. Ekstraktas vadinamas „karštu“ prieskoniu ir, be kita ko, yra pagrindinis indiško kario ingredientas.
Dėl žadančio poveikio kurkuminas yra labiausiai ištirta augalinė medžiaga, kuri, kaip teigiama, turi šildančių ir valomųjų bei atgaivinamųjų savybių. O ciberžolė taip pat vis labiau populiarėja Vakarų pasaulyje. Pavyzdžiui, mes žinome, kad tai yra prieskoninė ciberžolė.
Priešuždegiminė medžiaga kario milteliuose
Kurkuminui priskiriamos įvairios teigiamos savybės ir priešuždegiminis poveikis , nes jame esantys kurkuminoidai saugo žmogaus kūno ląsteles nuo laisvųjų radikalų ir turi antibakterinį poveikį . Be to, ciberžolė turi antioksidacinių savybių. Kaip galingas antioksidantas , medžiaga saugo augalus ir žmonių sveikatą nuo aplinkos poveikio, pvz., UV spindulių.
Ekstraktas taip pat yra viena iš nedaugelio medžiagų, galinčių peržengti mūsų hematoencefalinį barjerą ir taip daryti tiesioginį poveikį smegenims. Įvairūs tyrimai rodo, kad kurkumino vartojimas yra perspektyvus daugelio ligų gydymas.
Naujos kartos augalinės medžiagos: veganiškos ir natūralios
Geltonosios šaknies iššūkis yra jos įsisavinimas į organizmą ir dėl to mažas biologinis prieinamumas. Vartojant įprastinius papildus, taip pat su kurkumos šaknimis ar milteliais, tik nedidelis kiekis gali prasiskverbti pro virškinimo traktą, kad organizmas jį iš tikrųjų pasisavintų. Todėl, norėdami pajusti poveikį, turėtumėte vartoti didelius kiekius.
„ActiNovo“ sugebėjo sujungti tūkstančius metų žolinius vaistus su naujausiomis technologijomis. Medžiagos liposominės kapsuliacijos pagalba kurkuminoidai gali tiesiogiai patekti į kraują ir atskleisti gydomąjį poveikį.
Tyrimai rodo: liposomos pasiekia 46 kartus geresnį įsisavinimą organizme
Klinikinis tyrimas patvirtina, kad liposomų technologija pasiekia 46 kartus geresnį biologinį prieinamumą . Jau suvartojus 10 ml mūsų liposominio kurkumino, organizmas pakankamai aprūpinamas gydomąja medžiaga. Palyginimui: šie 10 ml arba vienas šaukštas atitinka 200 gramų ciberžolės šaknies arba miltelių.
Atsargiai: ciberžolės gaminiuose yra itin intensyvių geltonų dažų, dėl kurių gali susidaryti dėmės, kurias sunku pašalinti (neatsparios šviesai).

Už 100 ml
Energija | 459,00 KJ |
Energija | 111,00 kcal |
Riebalai | 10,80 g |
Sotieji riebalai | 3,10 g |
Nesočiųjų riebalų | 7,70 g |
Angliavandeniai | 1,70 g |
Cukrus | 0,10 g |
Pluoštas | 1,40 g |
Baltymas | 1,10 g |
Natrio | 0,02 g |
Vienai porcijai (10 ml)
Energija | 45,90 KJ |
Energija | 11,10 kcal |
Riebalai | 1,08 g |
Sotieji riebalai | 0,31 g |
Nesočiųjų riebalų | 0,77 g |
Angliavandeniai | 0,17 g |
Cukrus | 0,01 g |
Pluoštas | 0,14 g |
Baltymas | 0,11 g |
Natrio | 0,00 g |
Vanduo, fosfolipidai, šaltalankių ekstraktas, natrio L-askorbatas, Curcuma Longa ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis)
Naudojimas:
„ActiNovo“ mes taip pat džiaugiamės natūralių veikliųjų medžiagų potencialu, kaip ir šiuolaikinių technologijų galimybėmis. Todėl abu deriname į itin efektyvius liposominius maisto papildus. Mūsų sprendimas: liposomos
Galite galvoti apie liposomas kaip apie mažas (lipidines) pūsleles, sudarytas iš tos pačios medžiagos kaip ir mūsų žmogaus ląstelės membrana. Būtent čia ir slypi ypatumas: jei riebaluose ir vandenyje tirpias gyvybiškai svarbias medžiagas (pavyzdžiui, vitaminus) įkapsuliuojate liposomų technologija, kapsuliuota veiklioji medžiaga žmogaus organizmo nebus vertinama kaip „svetimkūnis“, o patenka tiesiai į kraują be jokių nuostolių. Inkapsuliuota gyvybiškai svarbi medžiaga gali būti visiškai absorbuojama žarnyne ir virškinamajame trakte ir susilieja su žmogaus ląstelės membrana. Liposomos taip pat veikia kaip apsauginis apvalkalas, leidžiantis maistinėms medžiagoms greitai įsisavinti kūną ir plėtoti jų poveikį. Taip užkertamas kelias sunaikinimui skrandžio rūgštimi arba skilimui veikiant fermentams prieš faktinę absorbciją.
Bet kas yra biologinis prieinamumas?
Moksliniu požiūriu biologinis prieinamumas apibūdina maistinės medžiagos, kurią iš tikrųjų pasisavina žmogaus organizmas, dalį, kuri patenka į kraują. Vitaminai, mineralai, bet ir augalinės medžiagos veikia vieni kitus ir organizmo pasisavinamos nevienodai. Priklausomai nuo žmogaus amžiaus ir žarnyno sveikatos, jie turi skirtingo stiprumo poveikį. Užuot vartojus bereikalingai per didelę gyvybiškai svarbių medžiagų dozę, prasmingiau sutelkti dėmesį į kokybę, o ne į kiekybę. Kad mūsų organizmas galėtų pilnai panaudoti maistines medžiagas, reikalingos natūralios ir grynos veikliosios medžiagos, kurios palyginti gerai derėtų su mūsų organizmo fermentais. Dėl maistinės medžiagos įsiskverbimo į liposomas, gyvybiškai svarbi medžiaga keliauja per žarnyną tiesiai į kraują ir ten yra visiškai prieinama organizmui!