ActiNovo Liposomal Glutathione 250ml

44.99

Išvalyti

Glutationas yra gyvybiškai svarbus ir  veiksmingas organizmo antioksidantas , kurio yra beveik visose žmogaus ląstelėse. Jis apsaugo mūsų DNR, ląstelių lipidus ir baltymus nuo laisvųjų radikalų ir oksidacinio streso. Štai kodėl glutationas taip pat vadinamas pagrindiniu antioksidantu!

Jis ne tik apsaugo ląsteles, bet ir yra svarbus  mūsų kūno detoksikacijos komponentas . Vykstant biotransformacijai, neišskiriamos medžiagos, tokios kaip pesticidai, vaistai ir sunkieji metalai, surišamos ir tampa tirpios vandenyje, kad vėliau galėtų pasišalinti per inkstus.

Venkite glutationo trūkumo

Sieros turintį tripeptidą organizmas gamina iš glutamo rūgšties, cisteino ir glicino kepenyse. Nors glutationas yra endogeninė medžiaga, stiprus oksidacinis stresas ir netinkama mityba gali sukelti jo trūkumą, dėl kurio gali susilpnėti gynybinė sistema.

Paprastai žmogaus organizme redukuoto glutationo ir oksiduoto glutationo santykis yra 9:1. Tačiau dėl įvairių toksinių poveikių pusiausvyra organizme pasislenka link oksidacijos būsenos. Tačiau tik sumažinta forma turi antioksidacinį poveikį ir perima svarbias užduotis! Todėl ActiNovo lipsominis glutationas yra  sumažintos formos (GSH)  , kad būtų užtikrintas geriausias įmanomas absorbcija ir poveikis organizme!

Tyrimas: lipsominis glutationas su didelės absorbcijos garantija

Dėl antioksidanto struktūros ir sudėties medžiagos įsisavinimas yra mažas. Mūsų tyrimas rodo, kad lipsomų vartojimas yra veiksmingas būdas papildyti maistą.

Mūsų tyrime tiriamieji vartojo kasdieninę lipsominio glutationo dozę per burną. Rezultatas: glutationo lygis kraujo serume  gali  padidėti  iki  63 kartų  , lyginant su įprastiniais produktais! Tokiu būdu mums pavyko išnaudoti visas glutationo galimybes be jokios injekcijos. Jau  vartojant 10 ml paros dozę , organizmas aprūpinamas  400 mg glutationo . Palyginimui: tai atitinka 1330 gramų avokado!

Skonio testas: PURE ir PLUS palyginimas

Kaip rodo „tionas“ pavadinime glutationas, ši molekulė natūraliai turi sieros, kuri neišvengiamai lemia ypatingą kvapą ir skonį! Nepamirškite: sieros skonis yra visiškai normalus, priklauso nuo medžiagos pobūdžio ir nereiškia, kad produktas sugedęs!

Kadangi žinome, kad skoniai skiriasi, mes išplėtėme savo PURE versiją: kad būtų lengviau valgyti, siūlome ir egzotiško drakonų-mango skonio glutationą!

Vidutinės maistinės vertės

100 ml

Energija 492,00 KJ
Energija 119,00 kcal
Riebalai 10,80 g
Sotieji riebalai 3,40 g
Nesočiųjų riebalų 6,40 g
Angliavandeniai 0,30 g
Cukrus 0,30 g
Pluoštas 1,70 g
Baltymas 4,30 g
Natrio 0,02 g

Vienai porcijai (10 ml)

Energija 49,20 KJ
Energija 11,90 kcal
Riebalai 1,08 g
Sotieji riebalai 0,34 g
Nesočiųjų riebalų 0,64 g
Angliavandeniai 0,03 g
Cukrus 0,03 g
Pluoštas 0,17 g
Baltymas 0,43 g
Natrio 0,00 g

Ingridientai

Vanduo, fosfolipidai, natrio L-askorbatas, šaltalankių ekstraktas, sumažintas glutationas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis)

Naudojimas:

„ActiNovo“ mes taip pat džiaugiamės natūralių veikliųjų medžiagų potencialu, kaip ir šiuolaikinių technologijų galimybėmis. Todėl abu deriname į itin efektyvius liposominius maisto papildus. Mūsų sprendimas: liposomos

Galite galvoti apie liposomas kaip apie mažas (lipidines) pūsleles, sudarytas iš tos pačios medžiagos kaip ir mūsų žmogaus ląstelės membrana. Būtent čia ir slypi ypatumas: jei riebaluose ir vandenyje tirpias gyvybiškai svarbias medžiagas (pavyzdžiui, vitaminus) įkapsuliuojate liposomų technologija, kapsuliuota veiklioji medžiaga žmogaus organizmo nebus vertinama kaip „svetimkūnis“, o patenka tiesiai į kraują be jokių nuostolių. Inkapsuliuota gyvybiškai svarbi medžiaga gali būti visiškai absorbuojama žarnyne ir virškinamajame trakte ir susilieja su žmogaus ląstelės membrana. Liposomos taip pat veikia kaip apsauginis apvalkalas, leidžiantis maistinėms medžiagoms greitai įsisavinti kūną ir plėtoti jų poveikį. Taip užkertamas kelias sunaikinimui skrandžio rūgštimi arba skilimui veikiant fermentams prieš faktinę absorbciją.

Bet kas yra biologinis prieinamumas?

Moksliniu požiūriu biologinis prieinamumas apibūdina maistinės medžiagos, kurią iš tikrųjų pasisavina žmogaus organizmas, dalį, kuri patenka į kraują. Vitaminai, mineralai, bet ir augalinės medžiagos veikia vieni kitus ir organizmo pasisavinamos nevienodai. Priklausomai nuo žmogaus amžiaus ir žarnyno sveikatos, jie turi skirtingo stiprumo poveikį. Užuot vartojus bereikalingai per didelę gyvybiškai svarbių medžiagų dozę, prasmingiau sutelkti dėmesį į kokybę, o ne į kiekybę. Kad mūsų organizmas galėtų pilnai panaudoti maistines medžiagas, reikalingos natūralios ir grynos veikliosios medžiagos, kurios palyginti gerai derėtų su mūsų organizmo fermentais. Dėl maistinės medžiagos įsiskverbimo į liposomas, gyvybiškai svarbi medžiaga keliauja per žarnyną tiesiai į kraują ir ten yra visiškai prieinama organizmui!

įvertinkite šią prekę

Dėkojame, Jūsų atsiliepimas buvo išsaugotas
Užpildykite privalomus laukus.