ActiNovo Liposomal Hyaluronic Acid 250ml
44.99€
Hialurono rūgšties funkcijos
Hialurono rūgštis yra natūralus žmogaus organizmo komponentas, kurį gamina pats organizmas. Kaip vandenį surišanti molekulė palaiko jungiamojo audinio, sąnarių skysčio ir odos struktūras bei užtikrina audinių elastingumą, tamprumą ir stangrumą.
Ypač didelė dalis yra kremzliniame audinyje, tarpslanksteliniame diske, sąnariuose ir akyje. Be vandens surišimo funkcijos, veiklioji medžiaga taip pat turi priešuždegiminių savybių . Žmogaus sąnariuose rūgštis gamina į gelį panašią medžiagą, kuri palaiko žmogaus judrumą.
Kosmetikoje ir estetinėje medicinoje hialurono rūgštis yra žinoma kaip senėjimą stabdanti priemonė . Specialistai dažnai naudoja veikliąją medžiagą injekcijų pavidalu, kad užpildytų normalią odą. Tačiau veiklioji medžiaga gali būti absorbuojama ir per maistą. Hialurono yra vaisiuose ir daržovėse, taip pat iš gyvūninės kilmės šaltinių.
Didėjantis hialurono poreikis senatvėje
Su amžiumi paties organizmo hialurono rūgšties gamyba mažėja. To pasekmės gali būti raukšlėjimas, odos sausėjimas ir sąnarių skysčių sumažėjimas.
Tinka vegetarams ir veganams
Įprasti hialurono rūgšties produktai dažnai gaminami iš vištienos korių. Kita vertus, ActiNovo liposominė hialurono rūgštis gaunama iš natūralaus, veganiško Vokietijos šaltinio augalinės fermentacijos būdu. Be to, produktas pagamintas be genų inžinerijos, jame nėra alergenų ir kitų nesuderinamų medžiagų (laktozės, glitimo ir sojų).
Dėl maistinės medžiagos įsiskverbimo į liposomas kasdien galite išgerti 100 mg hialurono, užsigerdami vos 10 ml skysčio. ActiNovo liposominį hialuroną taip pat galima įsigyti su gaiviu citrinos ir vanilės skoniu!
Vidutinės maistinės vertės
Už 100 ml
Energija | 450,00 KJ |
Energija | 109,00 kcal |
Riebalai | 10,80 g |
Sotieji riebalai | 3,70 g |
Nesočiųjų riebalų | 7,10 g |
Angliavandeniai | 0,40 g |
Cukrus | 0,40 g |
Pluoštas | 2,60 g |
Baltymas | 1,30 g |
Natrio | 0,07 g |
Vienai porcijai (10 ml)
Energija | 45,00 KJ |
Energija | 10,90 kcal |
Riebalai | 1,08 g |
Sotieji riebalai | 0,37 g |
Nesočiųjų riebalų | 0,71 g |
Angliavandeniai | 0,04 g |
Cukrus | 0,04 g |
Pluoštas | 0,26 g |
Baltymas | 0,13 g |
Natrio | 0,01 g |
Ingridientai
Vanduo, fosfolipidai, šaltalankių ekstraktas, natrio hialuronatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (obuolių rūgštis)
Naudojimas:
„ActiNovo“ mes taip pat džiaugiamės natūralių veikliųjų medžiagų potencialu, kaip ir šiuolaikinių technologijų galimybėmis. Todėl abu deriname į itin efektyvius liposominius maisto papildus. Mūsų sprendimas: liposomos
Galite galvoti apie liposomas kaip apie mažas (lipidines) pūsleles, sudarytas iš tos pačios medžiagos kaip ir mūsų žmogaus ląstelės membrana. Būtent čia ir slypi ypatumas: jei riebaluose ir vandenyje tirpias gyvybiškai svarbias medžiagas (pavyzdžiui, vitaminus) įkapsuliuojate liposomų technologija, kapsuliuota veiklioji medžiaga žmogaus organizmo nebus vertinama kaip „svetimkūnis“, o patenka tiesiai į kraują be jokių nuostolių. Inkapsuliuota gyvybiškai svarbi medžiaga gali būti visiškai absorbuojama žarnyne ir virškinamajame trakte ir susilieja su žmogaus ląstelės membrana. Liposomos taip pat veikia kaip apsauginis apvalkalas, leidžiantis maistinėms medžiagoms greitai įsisavinti kūną ir plėtoti jų poveikį. Taip užkertamas kelias sunaikinimui skrandžio rūgštimi arba skilimui veikiant fermentams prieš faktinę absorbciją.
Bet kas yra biologinis prieinamumas?
Moksliniu požiūriu biologinis prieinamumas apibūdina maistinės medžiagos, kurią iš tikrųjų pasisavina žmogaus organizmas, dalį, kuri patenka į kraują. Vitaminai, mineralai, bet ir augalinės medžiagos veikia vieni kitus ir organizmo pasisavinamos nevienodai. Priklausomai nuo žmogaus amžiaus ir žarnyno sveikatos, jie turi skirtingo stiprumo poveikį. Užuot vartojus bereikalingai per didelę gyvybiškai svarbių medžiagų dozę, prasmingiau sutelkti dėmesį į kokybę, o ne į kiekybę. Kad mūsų organizmas galėtų pilnai panaudoti maistines medžiagas, reikalingos natūralios ir grynos veikliosios medžiagos, kurios palyginti gerai derėtų su mūsų organizmo fermentais. Dėl maistinės medžiagos įsiskverbimo į liposomas, gyvybiškai svarbi medžiaga keliauja per žarnyną tiesiai į kraują ir ten yra visiškai prieinama organizmui!