ActiNovo Liposomal Vitamin C 250ml | PURE
27.99€
Liko 2
Atraskite vitamino C galią
Įrodyta, kad vitaminas C (askorbo rūgštis) yra svarbus antioksidantas žmogaus organizmui ir jį savarankiškai gamina beveik visi gyvi organizmai. Kita vertus, žmonės prarado šį gebėjimą dėl evoliucijos mutacijos ir yra priversti gauti vitamino iš maisto.
Šis daugialypis talentas ne tik daro didelę įtaką kraujagyslių veiklai ir žmogaus energijos apykaitai, bet ir apsaugo mūsų ląsteles nuo oksidacinio streso ir laisvųjų radikalų. Be to, askorbo rūgštis prisideda prie vitamino E atsinaujinimo organizme ir veikia jungiamąjį audinį, kaulus, odą ir dantis kolageno sintezėje.
Trumpai apie antioksidanto naudą
Vitamino C
- palaiko organizmo imuninę apsaugą.
- prisideda prie normalios psichinės veiklos.
- padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą.
- palaiko normalią energijos apykaitą.
- padeda sumažinti nuovargį.
- padidina geležies pasisavinimą.
Ypač esant fizinei ir psichologinei įtampai bei padidėjus imuninei sistemai, vitamino C dažnai suvartojama žymiai daugiau nei įprastai. Norint išvengti trūkumo, kartu su subalansuota mityba rekomenduojama papildomai vartoti maisto papildus.
Tyrimas rodo: liposominis vitaminas C užtikrina tiekimą 24 valandas per parą
Lyginant trijų formų miltelius, tabletes ir skystį, mūsų tyrimas rodo, kad skystas liposominis ActiNovo papildas savo neprilygstamu veiksmingumu vyrauja prieš įprastas tabletes, bet ir prieš miltelių formą.
Su 1000 mg vitamino C dozė ActiNovo gaminys garantuoja 12 kartų efektyvesnį įsisavinimą nei vitamino C tabletė su tokiu pat kiekiu. Vos 10 ml liposominės C gali suteikti jums vitamino 24 valandas . Net ir visą dieną (24 val.) po jo vartojimo vitamino C kiekis kraujyje vis dar yra didesnis, nei būtų galima pasiekti vartojant tabletę! Palyginimas: 10 ml liposominio vitamino C (1000 mg) prilygsta 10 didelių apelsinų, kuriuos turite suvalgyti per dieną, kad pasisavintumėte tą patį kiekį antioksidanto!
Maistinė vertė
100 ml
Energija | 510,00 KJ |
Energija | 123,00 kcal |
Riebalai | 10,80 g |
Sotieji riebalai | 3,00 g |
Nesočiųjų riebalų | 7,80 g |
Angliavandeniai | 5,40 g |
Cukrus | 0,20 g |
Pluoštas | 0,00 g |
Baltymas | 1,10 g |
Natrio | 0,60 g |
Vienai porcijai (10 ml)
Energija | 51,00 KJ |
Energija | 12,30 kcal |
Riebalai | 1,08 g |
Sotieji riebalai | 0,30 g |
Nesočiųjų riebalų | 0,78 g |
Angliavandeniai | 0,54 g |
Cukrus | 0,02 g |
Pluoštas | 0,00 g |
Baltymai | 0,11 g |
Natris | 0,06 g |
Ingredientai
Ingredientai
Išgrynintas vanduo, fosfolipidai (1,3 g), vitaminas C (1000 mg = 1250%*),
konservantas: natūralus šaltalankių ekstraktas
*Maistųjų medžiagų pamatinė vertė pagal ES reglamentą Nr. 1169/2011
Naudojimas:
„ActiNovo“ mes taip pat džiaugiamės natūralių veikliųjų medžiagų potencialu, kaip ir šiuolaikinių technologijų galimybėmis. Todėl abu deriname į itin efektyvius liposominius maisto papildus. Mūsų sprendimas: liposomos
Galite galvoti apie liposomas kaip apie mažas (lipidines) pūsleles, sudarytas iš tos pačios medžiagos kaip ir mūsų žmogaus ląstelės membrana. Būtent čia ir slypi ypatinga savybė: jei riebaluose ir vandenyje tirpias gyvybiškai svarbias medžiagas (pavyzdžiui, vitaminus) įkapsuliuojate liposomų technologija, kapsuliuota veiklioji medžiaga žmogaus organizmo nelaikoma „svetimkūniu“, o patenka tiesiai į kraują be jokių nuostolių. Inkapsuliuota gyvybiškai svarbi medžiaga gali būti visiškai absorbuojama žarnyne ir virškinamajame trakte ir susilieja su žmogaus ląstelės membrana. Liposomos taip pat veikia kaip apsauginis apvalkalas, leidžiantis maistinėms medžiagoms greitai įsisavinti kūną ir plėtoti jų poveikį. Taip užkertamas kelias sunaikinimui skrandžio rūgštimi arba skilimui veikiant fermentams prieš faktinę absorbciją.
Bet kas yra biologinis prieinamumas?
Moksliniu požiūriu biologinis prieinamumas apibūdina maistinės medžiagos, kurią iš tikrųjų pasisavina žmogaus organizmas, dalį, kuri patenka į kraują. Vitaminai, mineralai, bet ir augalinės medžiagos veikia viena kitą, o organizmas jas pasisavina nevienodai. Priklausomai nuo žmogaus amžiaus ir žarnyno sveikatos, jie turi skirtingo stiprumo poveikį. Užuot vartojus bereikalingai per didelę gyvybiškai svarbių medžiagų dozę, prasmingiau sutelkti dėmesį į kokybę, o ne į kiekybę. Kad mūsų organizmas galėtų pilnai panaudoti maistines medžiagas, reikalingos natūralios ir grynos veikliosios medžiagos, kurios palyginti gerai derėtų su mūsų organizmo fermentais. Dėl maistinės medžiagos įsiskverbimo į liposomas,