ICONFIT Digestive Enzymes 60 caps
17.49 €
ICONFIT DIGESTIVE ENZYMES (60 Kapsulių)
Natūraliai pagerinkite virškinimą
ICONFIT DIGESTIVE ENZYMES yra aukštos kokybės maisto papildas, skirtas optimaliam virškinimui ir maistinių medžiagų įsisavinimui palaikyti. Jo sudėtyje yra unikalus DigeZyme® patentuotas penkių specifinių fermentų: α-amilazės, proteazės, lipazės, celiulazės ir laktazės mišinys. Be to, jis praturtintas bromelainu– natūraliu virškinimo fermentu, gaunamu iš ananasų.
Šis galingas derinys padeda skaidyti įvairias maisto sudedamąsias dalis, įskaitant angliavandenius, baltymus, riebalus, celiuliozę ir laktozę, skatina sveiką virškinimą ir mažina diskomfortą, susijusį su virškinimo problemomis.
- α-amilazė, proteazė, lipazė, celiulazė ir laktazė: šie fermentai veikia kartu, kad veiksmingai suskaidytų įvairių rūšių makroelementus, esančius Jūsų maiste, ir taip užtikrintų optimalų virškinimą.
- Geresnis maistinių medžiagų įsisavinimas: Šie fermentai padeda skaidyti maistą, todėl gali pagerinti pagrindinių maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų įsisavinimą iš maisto. Tai padeda maksimaliai padidinti maistinę vertę, gaunamą su maistu, ir palaiko bendrą sveikatą bei gyvybingumą.
- Geresnis virškinimo komfortas: Jei po valgio kartais jaučiate virškinimo diskomfortą, pavyzdžiui, pilvo pūtimą, dujų kaupimąsi ar virškinimo sutrikimus, ICONFIT virškinimo fermentai gali padėti. Kruopščiai atrinkti fermentai ir bromelainas padeda palengvinti įprastas virškinimo problemas, todėl galite mėgautis mėgstamu maistu be diskomforto.
- Platus maisto produktų suderinamumas: Nesvarbu, ar vartojate daug angliavandenių, baltymų, riebalų ar skaidulų, ICONFIT virškinimo fermentai gali padėti virškinti įvairius maisto produktus. Šis maisto papildas užtikrina, kad Jūsų organizmas galėtų veiksmingai suskaidyti ir panaudoti maiste esančias maistines medžiagas – nuo krakmolo turinčių maisto produktų iki daug baltymų turinčių patiekalų.
Gerti po 3 kapsules per dieną prieš valgį, užgeriant stikline vandens.
DigeZyme®
DigeZyme® yra unikalus, patentuotas penkių specifinių fermentų mišinys, t. y. α-amilazės (krakmolą virškinantis fermentas), proteazės (baltymus virškinantis fermentas), lipazės (riebalus virškinantis fermentas), celiuliozės (celiuliozę hidrolizuojantis fermentas) ir laktazės (laktozę hidrolizuojantis fermentas). Tai užtikrina optimalų visų makromolekulių virškinimą. Sužinokite daugiau čia.
α-amilazė
α-amilazė yra fermentas, atliekantis svarbų vaidmenį virškinant angliavandenius. Ji skaido sudėtingas krakmolo molekules į mažesnius cukraus vienetus, pavyzdžiui, maltozę ir gliukozę. Papildę maisto racioną α-amilaze, galite pagerinti maistinio krakmolo skaidymą ir įsisavinimą, taip skatindami efektyvų angliavandenių turinčio maisto virškinimą.
Proteazė
Proteazė yra pagrindinis fermentas, atsakingas už baltymų virškinimą. Jis skaido baltymus į mažesnius peptidus ir aminorūgštis, kuriuos organizmas lengviau įsisavina ir panaudoja. Proteazės papildai padeda virškinti daug baltymų turintį maistą, užtikrina optimalų maistinių medžiagų įsisavinimą ir padeda atsigauti bei augti raumenims.
Lipazė
Lipazė yra esminis fermentas, dalyvaujantis virškinant maistinius riebalus. Jis skaido riebalus į riebalų rūgštis ir glicerolį, taip sudarydamas sąlygas jų įsisavinimui žarnyne. Lipazės papildai padeda geriau virškinti ir įsisavinti maistinius riebalus, skatina sveiką lipidų profilį ir bendrą virškinimo būklę.
Celulazė
Celulazė yra fermentas, veikiantis celiuliozę – sudėtingą angliavandenį, esantį augalų ląstelių sienelėse. Žmonės neturi gebėjimo natūraliai gaminti celiulazę, todėl sunku visiškai suvirškinti daug ląstelienos turinčius maisto produktus. Vartojant celiulazę, galima pagerinti celiuliozės skaidymą, pagerinti virškinimą ir sumažinti įprastus nepatogumus, susijusius su skaidulinių maisto produktų vartojimu.
Laktazė
Laktazė yra fermentas, kuris specialiai skaido laktozę – pieno produktuose esantį cukrų. Daugeliui žmonių pasireiškia laktozės netoleravimas – būklė, kuriai būdingas nesugebėjimas tinkamai virškinti laktozės. Vartojant laktazės papildų, galima palaikyti laktozės virškinimą, todėl laktozės netoleruojantys asmenys gali be diskomforto mėgautis pieno produktais.
KAIP NAUDOTI: Gerkite po 3 kapsules per dieną prieš valgį, užgerdami stikline vandens.
ĮSPĖJIMAI: Šis maisto papildas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos ar sveiko gyvenimo būdo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
LAIKYMAS: Laikyti originalioje pakuotėje, 5-25 °C temperatūroje, saugoti nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių. 60 augalinių kapsulių, 500 mg vienoje kapsulėje, grynasis svoris 30 g. DigeZyme® yra registruotas Sabinsa prekės ženklas.
SUDĖTIS: DigeZyme® fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, laktazė, lipazė, celiulazė), ananasų (Ananas Comosus) vaisių bromelainas, ryžių miltai, augalinės kilmės pullulano kapsulė.
PAROS DOZĖJE YRA: | 3 kapsulės (fermentų aktyvumas*) |
---|---|
Amilazė | 18 000 DU |
Proteazė | 4500 PC |
Laktazė | 3000 ALU |
Lipazė | 150 FIP |
Celiulazė | 825 VV |
Bromelainas | 1250 GDU |
*Enzimų aktyvumas matuojamas ir išreiškiamas vienetais pagal augalų fermentų nacionalinius standartus (FCC).