(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.data-privacy-src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WV5FJWZ');

OstroVit Agave Syrup 400 g

Original price was: 7.50 €.Current price is: 5.99 €.

Neturime

Neturime

OstroVit agavų sirupas 500 g

OstroVit agavų sirupas yra natūralus cukraus ir medaus pakaitalas, pasižymintis išskirtiniu švelniu skoniu ir juntamais karamelės potėpiais. Produktas puikiai tinka kaip saldiklis gėrimams, blynams, košėms, pyragams ir desertams. Jo unikalus aromatas puikiai dera prie mėsos patiekalų ir jūros gėrybių. Produktas pasižymi itin aukštu saldumo lygiu, kurio dėka net nedidelis agavų sirupo kiekis gali suteikti maistui reikiamo saldumo. Ieškote veiksmingo ir natūralaus skonio cukraus pakaitalo? „OstroVit“ agavų sirupas – tai produktas jums!

Natūralus agavų sirupas iš OstroVit

Iš Šiaurės Amerikos, o tiksliau iš Meksikos, duotas sirupas yra natūralus skystas saldiklis, savo skoniu ir konsistencija primenantis medų. Dėl didelio fruktozės kiekio produktas yra labai saldus. Jis daug saldesnis nei populiarūs saldikliai, įskaitant cukrų, medų ir klevų sirupą. Tai labai efektyvu – norint, kad desertas ar patiekalas būtų saldesnis, reikia įpilti nedidelį kiekį sirupo, daug mažiau nei kitų medžiagų. Palyginti su įprastu cukrumi, jo glikemijos indeksas yra perpus mažesnis, tai gali būti mažo GI dietos dalis. Pasirinkite OstroVit agavų sirupą, jei:

  • ieškoti natūralaus cukraus pakaitalo
  • dievinu medų
  • reikia saldiklio pyragams ir vakarienei
  • nori gero tirpumo produkto
  • nori apriboti patiekalų kaloringumą

Sirupo savybės:

Tamsiosios agavos sirupas plačiai naudojamas virtuvėje. Priešingai nei lengvi sirupai, jis suteikia pastebimų karamelės natų, kurios suteikia patiekalams ir gėrimams savito skonio. Dėl to, kad jį galima pašildyti, tai puikus cukraus ir medaus pakaitalas naminiams kepiniams.

Įspėjimas:  Atminkite, kad agavų sirupas tamsėja veikiant aukštai temperatūrai. Dėl šios priežasties prieš kepant patartina temperatūrą orkaitės viduje sumažinti 15–25°C!

Pagrindinės agavų sirupo savybės:

  • STIPRUS SALDAUS SKONIS  – Dėl to, kad agavų sirupas yra saldesnis už medų ir cukrų, patiekalui pasaldinti reikia nedidelio produkto kiekio. Tokiu būdu galite sėkmingai apriboti glikemijos kiekį ir jo kaloringumą maisto produktuose.
  • PLATUS PASKIRTIS  – Agavų sirupą galima laisvai dėti į desertus, pyragus, gėrimus ir košes. Taip pat galite naudoti mėsos ar žuvies marinatuose ar glajuje, taip pat pagardinti juo saldžiarūgštį padažą.
  • GERAS TIRUMAS  – Sirupą nesunkiai ištirpsite gėrimuose. Kavai, arbatai, šiltam pienui ar net šaltiems gėrimams pasaldinti pakanka nedidelio produkto kiekio.
  • PATOGI PAKUOTĖ  – „OstroVit Agave“ sirupas yra labai patogus naudoti. Dėžutė leidžia lengvai dozuoti ir žymiai palengvina laikymą.

Siūlomas naudojimas

Vartokite pagal savo poreikius.

Atidarius laikyti sausoje ir vėsioje vietoje aukštesnėje kaip 8°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš naudojimą gerai suplakti.

Informacija apie mitybą

Ingredientai

Agavų sirupas.

Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, pieno (įskaitant laktozę), sojos, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Mitybos faktai

Grynasis gaminio svoris: 400 g

1 porcija: 5 g

Porcijų skaičius pakuotėje: 80

Maistinės vertės Už 100 g 1 porcijoje 5 g
Energetinė vertė 1253 kJ / 296 kcal 63 kJ / 15 kcal
Riebalai 0 g 0 g
– įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 0 g 0 g
Angliavandeniai 71 g 3,6 g
– įskaitant cukrų 69 g 3,5 g
Pluoštas 5,8 g 0,3 g
Baltymas 0 g 0 g
Druska 0,05 g 0 g

Title

Go to Top