(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.data-privacy-src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WV5FJWZ');

Lazar Angelov Nutrition – Glutamine 300g UNFLAVOURED

17.49 

Apibūdinimas

Glutaminas yra svarbi baltymų aminorūgščių statybinė medžiaga ir svarbi imuninės sistemos dalis. Glutaminas yra gausiausia laisva amino rūgštis organizme. Amino rūgštys yra baltymų statybinė medžiaga. Glutaminas gaminasi raumenyse ir krauju paskirstomas į organus, kuriems jo reikia. Glutaminas gali padėti žarnyno veiklai, imuninei sistemai ir kitiems svarbiems procesams organizme, ypač streso metu. Taip pat svarbu aprūpinti „degalais“ daugybę skirtingų kūno ląstelių. Glutaminas reikalingas kitoms organizmo cheminėms medžiagoms, tokioms kaip aminorūgštys ir gliukozė, gaminti. Tai privalomas priedas bet kuriam profesionaliam sportininkui!

Naudojimo instrukcijos

1 porciją (5 g) sumaišykite su 250 ml šalto vandens. Vartoti 1-2 porcijas per dieną kaip maisto papildą. Išgerkite vieną porciją tarp valgymų ir vieną porciją prieš miegą. Treniruočių dienomis naudokite prieš, per arba po treniruotės.

Papildo faktai

Dydis: 300g

Porcijos: 60

Porcijos dydis: 1 matavimo kaušelis (5 g)
Vienai porcijai (5 g)
L-glutaminas (kaip laisvos aminorūgšties forma)5000 mg
Kitos sudedamosios dalys:  L-glutaminas (kaip laisvos aminorūgšties forma)

 

ALERGENŲ INFORMACIJA:

PAGAMINTA GAMYKLOJE, KURIOJE NAUDOJAMAS GLITIMAS, PIENAS, SOJOS, KIAUŠINIAI IR RIEŠUTAI.

 

Įspėjimas:  nepakeičia įvairios mitybos. Neskirtas vaikams, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Saugoti nuo vaikų. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neužšaldyti. Gamintojas neatsako už jokią žalą, atsiradusią dėl netinkamo naudojimo ar laikymo.

Jums taip pat gali patikti…

Title

Go to Top