OstroVit Animal 8 Proteins 700 g

Original price was: 32.99 €.Current price is: 24.99 €.

Maisto produktas milteliais

OstroVit Animal 8 Proteins yra aukštos kokybės produktas, kuriame yra aštuonių gyvūninės kilmės baltymų kompleksas, taip pat aprūpina organizmą fermentu laktaze ir multifermentiniu kompleksu DigeZyme®. Jis yra paruoštas patogių miltelių pavidalo, trijų skanių skonių variantų, kuriame nėra pridėtinio cukraus. Tai produktas, sukurtas sportininkams ir žmonėms, norintiems savo kasdienę mitybą papildyti vertingomis medžiagomis.

  • Aukštos kokybės baltymų šaltinis  – Viena porcija aprūpina organizmą 28,3 g aštuonių gyvulinės kilmės baltymų komplekso, kuriame yra 4,7 g BCAA ir 10,8 g EAA.
  • Sudėtyje yra Tolerase® L-laktazės  – viena porcija yra 200 FCC laktazės fermento šaltinis.
  • DigeZyme® multienziminio komplekso šaltinis  – vienoje porcijoje yra 15 mg multifermentinio komplekso DigeZyme®, kuris yra alfa amilazės, neutralios proteazės, taip pat laktazės, lipazės ir celiuliozės šaltinis.
  • Skanių skonių variantai  – šokolado, vanilės ar braškių skonio gaminys džiugina gomurį ir suteikia nepakartojamo potyrio.
  • Be pridėtinio cukraus  – produkte yra mažai energijos turinčių saldiklių, kurie padeda sumažinti energijos kiekį.
  • 1 porcija = 3 kaušeliai = 30 g .
  • Efektyvumas  – Vienoje produkto pakuotėje yra 23 porcijos.
  • Patogi forma  – Produktas yra miltelių pavidalo ir užtikrina be rūpesčių dietos tiekimą – tereikia porciją sumaišyti su vandeniu ir jis paruoštas!

OstroVit Animal 8 Proteins – išsamus vertingų ingredientų šaltinis

Baltymai  yra stambiamolekulinis cheminis junginys, sudarytas iš aminorūgščių liekanų, sujungtų peptidiniais ryšiais. Tai sudedamoji dalis, randama visuose gyvuose organizmuose ir žmogaus organizme sudaro apie 20% viso kūno svorio. Baltymai atlieka įvairias funkcijas, įskaitant. kuriant, transportuojant ar reguliuojant ir yra būtinas tinkamam kūno funkcionavimui.

OstroVit sudėtyje yra išrūgų baltymų, tokių kaip išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas arba išrūgų baltymų hidrolizatas, taip pat jautienos baltymų hidrolizatas, hidrolizuoti žuvų kolageno peptidai, pieno pasukų milteliai ir pieno baltymai, kurių sudėtyje yra kazeino frakcijų ir kiaušinių baltymų miltelių, ty aukštos kokybės šaltiniai. baltymų, kurie pasižymi geru tirpumu ir puikiu pasisavinimu žmogaus organizme.

Laktazė  yra fermentas, atsakingas už laktozės, esančios tiek motinos, tiek gyvūninės kilmės piene, virškinimą. Junginys katalizuoja disacharido laktozės, dar vadinamos pieno cukrumi, hidrolizę į dvi paprastas cukraus molekules – gliukozę ir galaktozę. Žinduolių laktazė, dar vadinama β-D-galaktozidaze, yra fermentas, kuris natūraliai gaminamas plonosios žarnos epitelyje, o junginio trūkumas organizme gali turėti įvairių pasekmių, įskaitant: prisidėti prie laktozės netoleravimo atsiradimo. .

Virškinimo fermentai  yra medžiagos, užtikrinančios tinkamą virškinimo procesų eigą organizme. Tai yra stambiamolekuliniai baltymai, atsakingi už sudėtingų junginių skaidymą į paprastesnes formas. Juos virškinimo sistemoje natūraliai išskiria virškinimo liaukos ir nors kiekvienas organas atsakingas už skirtingą fermentą, atskiri junginiai vienas kitą papildo, todėl svarbu, kad organizme jų netrūktų.

Multifermentinis DigeZyme® kompleksas, esantis OstroVit preparate, apima:

α-amilazė , fermentas, atsakingas už polisacharidų skaidymą į paprastus cukrus, kurie vėliau absorbuojami iš virškinamojo trakto.

Neutrali proteazė  – peptidazių grupės fermentas, dalyvaujantis hidrolizėje, ty baltymų skaidyme į peptidus ir aminorūgštis.

Laktazė  – fermentas, reikalingas pieno ir pieno produktų virškinimui, atsakingas už laktozės arba pieno cukraus skaidymą į gliukozę ir galaktozę.

Lipazė  – daugiausia kasoje gaminamų fermentų grupė, atsakinga už riebalų skaidymą, trigliceridų pavertimą riebalų rūgštimis ir gliceroliu.

Celiuliazė  – fermentas iš hidrolazių grupės, katalizuojantis ryšius tarp celiuliozėje esančių gliukozės molekulių, todėl susidaro gliukozė.

OstroVit Animal 8 Proteins sudedamųjų dalių savybės:

Baltymai  prisideda prie raumenų masės augimo ir palaikymo, taip pat padeda išlaikyti sveikus kaulus.

Siūlomas naudojimas

Vieną produkto porciją 30 g (3 kaušelius) ištirpinkite 200 ml vandens. Priklausomai nuo jūsų poreikių, vartokite 1-2 porcijas per dieną.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakeitimo). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Neprarykite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims šio produkto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Žiūrėkite apatinę pakuotės dalį. Šią pakuotę laikyti sandariai uždarytą sausoje vietoje, 15-25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Informacija apie mitybą
Ingredientai

Išrūgų baltymų koncentratas iš  pieno  [yra lecitinų (1);  sojų  lecitinai (2)], išrūgų baltymų izoliatas iš  pieno  [yra lecitinų (1);  sojų  lecitinai (2)], sviesto pienas  milteliuose, jautienos baltymų hidrolizatas,  pieno  baltymai, kurių sudėtyje yra kazeino frakcijų,  žuvų  kolageno peptidai (hidrolizuoti), kvapiosios medžiagos, išrūgų baltymų hidrolizatas iš  pieno ,  kiaušinių  baltymų milteliai, dažikliai: burokėlių sulčių koncentratas milteliuose, tirštikliai : ksantano derva, akacijos derva; emulsiklis: lecitinai, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; mikrogranuliuota β-galaktozidazė (Tolerase® L-laktazė), kelių fermentų kompleksas DigeZyme®.

Maisto papildas miltelių pavidalu. Su saldikliais. Priklausomai nuo naudojamo lecitino tipo, 1-2 simbolis.

Produkte gali būti sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, javų, kurių sudėtyje yra glitimo, vėžiagyvių.

Mitybos faktai

Grynasis gaminio svoris: 700 g

Porcijos viename konteineryje: 23

Porcijos dydis: 30 g

Veikliosios medžiagos Porcijoje 2 porcijoms
8 gyvulinės kilmės baltymų kompleksas 28,3 g 56,6 g
Laktazės fermentas 200 FCC* 400 FCC*
DigeZyme®, įskaitant: 15 mg 30 mg
– α-amilazė 360 DU 720 DU
– Neutrali proteazė 90 PC 180 PC
– Laktazės 60 ALU 120 ALU
– Lipazė 3 FIP 6 FIP
– Celiuliazė 16,5 CU 33 CU

*FCC – maisto cheminių medžiagų kodeksas

Maistinė vertė Porcijoje 2 porcijoms Už 100 g
Energetinė vertė 474 kJ / 113 kcal 948 kJ / 226 kcal 1580 kJ / 377 kcal
Riebalai 0,9 g 1,9 g 3,1 g
– įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 0,4 g 0,8 g 1,3 g
Angliavandeniai 3,6 g 7,2 g 12 g
– įskaitant cukrų 2,7 g 5,5 g 9,1 g
Baltymas 22 g 44 g 73 g
Druska 0,18 g 0,36 g 0,60 g

Title

Go to Top