Scitec Lactase Enzyme 100 caps
Original price was: 26.99 €.18.99 €Current price is: 18.99 €.
Turime
Turime
APIBŪDINIMAS
LAKTAZĖS FERMENTAS
Pagalba virškinimui netoleruojant laktozės
Laktazė (ß-galaktozidazė) yra virškinimo fermentas, kuris skaido pieno ir pieno produktų laktozę į nekenksmingus paprastus cukrus, gliukozę ir galaktozę. Žmonės, kuriems trūksta šio fermento, negali visiškai panaudoti laktozės, todėl gali atsirasti nemalonių simptomų. Laktazės fermentas pagerina laktozės virškinimą asmenims, kuriems sunku virškinti laktozę.* LAKTAZĖ yra idealus papildas tiems, kurie nori mėgautis išrūgų, kazeino, kazeinato ar pieno baltymų teikiama nauda, bet kenčia nuo laktozės netoleravimo. Paprastai 10–13 gramų laktozės suvirškinti reikia 2500 FCC vienetų (paprastai išrūgų baltymų koncentratuose yra 5–6 % laktozės). Labai jautriems laktozės netoleruojantiems vartotojams, kuriems reikia 100 % konversijos, rekomenduojama 10 000 FCC vienetų vienam valgiui. 2 mūsų kapsulės suteikia tokį fermento kiekį!
*Šį teiginį moksliškai įrodė Europos maisto saugos tarnyba (EFSA) ir patvirtino Europos Komisija (EK).
Vartojimas
Vartokite po 1 kapsulę su kiekvienu valgymu, kuriame yra laktozės, įskaitant išrūgų, kazeino/kazeinato, pieno baltymų gėrimus. (1 kapsulės paprastai pakanka suvirškinti 20-26 g laktozės. Toks laktozės kiekis yra apie 400 ml nenugriebto pieno.)
Informacija apie alergenus
Pagaminta gamykloje, kurioje apdorojami pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, žuvis ir vėžiagyvių ingredientai.
Įspėjimai.
Naudokite šį produktą kartu su maistu kaip sveikos, subalansuotos mitybos dalį, o ne kaip jos pakaitalą. Saugoti nuo vaikų. NEGALIMA VIRŠYTI REKOMENDUOJAMOS PAROS DOZĖS! Laktozės toleravimas yra įvairus, todėl asmenys, netoleruojantys laktozės, turėtų pasitarti dėl šios medžiagos vaidmens jų mityboje.
PAPILDYTI FAKTAI
Scitec Nutrition laktazės fermentas
Papildyti faktai:
Porcijos dydis: 1 kaps
Porcijų skaičius: 100
Kiekis/tarnavimo DV %
Lactase5000 FCC* vienetai<br>(50 mg)
Sudėtis :
užpildas (mikrokristalinė celiuliozė), galvijų želatina, mikrogranuliuota galaktozidazė (Tolerase™ L laktazė), dažiklis (titano dioksidas).